Планировка на Паркинг 1-во ниво

Цени на паркоместа: от 9900 до 16830 Евро

<< Предишен етаж Паркинг 2-ро ниво | Следващ етаж Партер >>


Местоположение: Паркинг 1-во ниво

Предназначение: Паркоместа

Брой паркоместа: