Промоционални цени на жилища на Ет. 7 и Ет. 12


Местоположение: Ет. 7, Вх. Д, Ап. 3

Цена: 68 400 Евро

ПРОМО ЦЕНА: 67 400 Евро

Площ: 86,97 кв.м.


Местоположение: Ет. 12, Вх. В, Ап. 5

Цена: 73 800 Евро

ПРОМО ЦЕНА: 72 630 Евро

Площ: 89,73 кв.м.